top of page

Proiectele noastre

Suntem implicați în proiecte sustenabile, care contribuie la ajutorarea societății și educarea cu privire la schimbările climatice, soluții și acțiuni concrete.

Academia de compost

Promovăm Compostarea Comunitară Locală (CCL) în zonele din proximitatea locuințelor, în București. CCL este cea mai eficientă modalitate de management sustenabil a bio-deșeurilor, cu impact pozitiv în educarea micro-comunităților urbane.

Grădina OPEN

Grădina OPEN este un proiect demonstrativ, implementat cu scopul de a crea un exemplu de bune practici comunitare durabile, urmată de ample campanii de conștientizare a grupurilor țintă pentru un proces de transformare a întregii societăți. 

RegGener*Eat

RGNR conectează membrii defavorizați și adesea izolați ai societății noastre, cetățenii în vârstă, cu fermele regenerative locale. Coșurile cu alimente sunt livrate explicând importanța unei nutriții calitative și pritenoase cu mediul.

Pelicam

Festivalul Pelicam este singurul festival internațional de film din România dedicat mediului înconjurător. Scopul festivalului este de a contribui la creșterea gradului de conscientizare a publiucului larg (atât copii cât și adulți) din Romania față de tema această.

Crosul Schimbării

Crosul schimbării este un eveniment ce are ca scop educarea publicului prin îndemnul la acțiune, sub mesajul schimbării pentru un mediu mai curat și sănătos. Participă la acest cros și învață cum poți încorpora sustenabilitatea în viața ta de zi cu zi.

1.jpeg
10.jpg
RGNReat atelier culinar nutritiv seniori 25.jpg
pelicam photo.jpeg
Running in Park
bottom of page