top of page

Atelierele noastre

Facilităm ateliere care contribuie la conștientizarea schimbărilor climatice și descoperirea de acțiuni concrete pentru redefinirea societății actuale într-una sustenabilă pentru oameni și planeta. 

Fresca Climatică

În 3 ore, acest atelier de colaborare vă permite să înțelegeți elementele esențiale ale problemelor climatice pentru a acționa. Astăzi, peste 1 milion de oameni din întreaga lume a participat la acest atelier. La Climatosfera, răspândim conceptul în companii și școli din România.

Climate Conf

O conferință interactivă care oferă date științifice despre schimbările climatice. Oferim oportunitatea de a personaliza conferința în acord cu provocarile de mediu întâlnite în propria dvs. afacere pentru a descoperi împreună pașii necesari de acțiune.

Fresca Digitală

Colajul Digital este un atelier distractiv și colaborativ de 3 ore. Scopul acestui joc serios este de a crește gradul de conștientizare și de a forma participanții în problemele de mediu digital. Hai să mergem către un digital mai sustenabil datorită acestui atelier!

Două tone

2 tone, atelierul imersiv pentru a explora viitorul și a acționa împreună pentru climă! Descoperă pârghiile individuale și colective ale tranziției către o societate cu emisii scăzute de carbon, proiectează-te până în 2050 și identifică rolul pe care vrei să-l joci în această tranziție.

Fresca frontierelor planetare

Faptul că se depășesc granițele planetare este un punct de plecare interesant pentru a aborda problema ecologică în ansamblu. Fresca cu frontierele planetare poate face parte dintr-un program de sensibilizare sau de formare pentru angajații dumneavoastră.

IMG_20220429_113056.jpg
Climato Workshop.jpeg
fresq du num.jpeg
2 tonness.png
IMG-20220715-WA0026_edited.png

Vreau să particip la un atelier

Am primit cererea dvs.! Un coleg va lua legătura cu dvs cât mai curând.

bottom of page