top of page
2 tone.jpeg

Atelierul imersiv pentru a imagina viitorul și a acționa împreună pentru climă!

În 3 ore și în echipă, proiectează-te până în 2050, descoperă pârghiile individuale și colective ale tranziției către o societate cu emisii reduse de carbon și identifică rolul pe care vrei să-l joci în ea!

De ce 2 tone?

2 tone de CO2echivalent pe an reprezintă cantitatea de gaze cu efect de seră emisă per persoană într -o lume neutră în CO2. Acesta este, de asemenea, obiectivul care trebuie atins până în 2050 pentru a îndeplini angajamentele Acordului de la Paris : menținerea creșterii temperaturii globale la un nivel sub 2 grade.

Coordonatorii acestui proiect: Damien Thiery.

Contactați-ne pentru mai multe informații!

damien_thiery.jpg

2tone vă oferă cheile pentru a acționa!

Explorați viitorul, faceți alegerile potrivite pentru a reduce emisiile până în 2050 și vedeți rezultatele în timp real!

 

Atelierul de 2 tone invită participanții să exploreze viitorul ca o echipă și să încerce să limiteze schimbările climatice atingând aceste celebre 2 tone pe an și per persoană, până în 2050.

Pentru a permite o înțelegere sistemică a problemelor, atelierul ia în considerare dimensiunile individuale și colective ale subiectului, fără a uita rolul influenței , o problemă cheie în transformarea societății.

Destinat atât începătorilor, cât și experților în tema schimbărilor climatice, este, de asemenea, un adevărat joc serios , menit să aducă oamenii împreună și să dezbată împreună , astfel încât toată lumea să se poată distra și să-și exprime părerea.

Organizarea și desfășurarea unui atelier

2 până la 3 ore

6 până la 15 participanți per
grup

1 animator-facilitator și expert

Față în față sau de la distanță

bottom of page