top of page

Proiectele noastre

Implementăm proiecte care contribuie la conștientizarea schimbărilor climatice și descoperirea de acțiuni concrete pentru redefinirea societății actuale într-una sustenabilă pentru oameni și planeta. 

Fresca Climatică

În 3 ore, acest atelier de colaborare vă permite să înțelegeți elementele esențiale ale problemelor climatice pentru a lua acțiuni. Astăzi, peste 400.000 de oameni din întreaga lume au participat la acest atelier. La Climatosfera, răspândim conceptul în companii și școli de aici, în România.

IMG_20220429_113056.jpg

Pelicam

Festivalul Pelicam este singurul festival internațional de film din România dedicat mediului înconjurător. Scopul festivalului este cel de a populariza tema mediului inconjurator și de a contribui la creșterea gradului de conscientizare a publiucului larg (atât copii cât și adulți) din Romania față de tema această.

pelicam photo.jpeg

Fresca Digitală

"Colajul Digital" este un atelier distractiv și colaborativ de 3 ore. Scopul acestui „joc serios” este de a crește gradul de conștientizare și de a forma participanții în problemele de mediu digital. Hai să mergem către un digital mai sustenabil datorită acestui atelier!

fresq du num.jpeg

Două tone

2 tone, atelierul imersiv pentru a explora viitorul și a acționa împreună pentru climă! În 3 ore și în echipă, descoperă pârghiile individuale și colective ale tranziției către o societate cu emisii scăzute de carbon, proiectează-te până în 2050 și identifică rolul pe care vrei să-l joci în această tranziție.

2 tonness.png

RegGener*Eat

RGNR conectează membrii defavorizați și adesea izolați ai societății noastre, cetățenii în vârstă, cu fermele regenerative locale. Coșurile cu alimente sunt livrate cu o îngrijire specială de către tineri instruiți pentru a explica importanța unei nutriții calitative pentru persoanele în vârstă și pentru a propune câteva idei de rețete pentru alimentele prezente în coș. 

1047321.jpg
bottom of page