top of page
climato cafe_edited.jpg

Implică-te

Dacă îți dorești să contribui la lupta împotriva schimbărilor climatice și să protejezi generațiile viitoare, alătură-te asociației noastre.

 

De ce să devii membru Climato Sfera:

   ✔️   Te implicam în proiectele noastre

Alege proiectul care ți se potrivește, participă la întâlniri și contribuie la dezvoltarea lor prin împărtășirea expertizei tale.

 

   ✔️   Participă intr-o activitate civică ​​

Fiind participant într-un ONG vei avea un impact pozitiv asupra comunității și mediului din care faci parte.​

   ✔️   Câștiga experiență și dezvoltare personală, facilitând în același timp tranziția către zero emisii nete de carbon

Devino facilitator al workshop-urilor pe care le desfășuram în companii și școli, obținând astfel o recompensă emoțională, cât și una financiară. Exemple de ateliere: Fresca Climatică, Două Tone, sau Fresca Digitală

 

   ✔️   Participă la evenimentele noastre sociale

Întâlnește și discută cu oameni care îți împărtășesc valorile! Organizăm periodic întâlniri de tipul Climato-Cafe, Carpool, Club de Biciclete, plus multe alte activități.

Cum începem colaborarea

Primul pas pentru a deveni membru Climato Sfera este să participi la o Frescă Climatică împreună cu noi. Participarea la acest atelier îți va permite să obții cunoștințele necesare despre schimbările climatice și să descoperi un proiect major al asociației noastre!

Înscrie-te completând formularul de pe pagină și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a coordona participarea ta la următoarea Frescă Climatică. 

Înregistrează-te
completând acest formular

Proiecte care te interesează

Vă mulțumim! Vă vom contacta pe e-mail în curând.

bottom of page